HACCP felkészítő - Food Expert Team
főoldal | kapcsolat | sitemap| e-mail
HACCP felkészítés H.A.C.C.P. felkészítés, HACCP rendszer, HACCP system, HACCP oktatás, HACCP felülvizsgálat és minden ami élelmiszerbiztonság- Food Expert Team- Az élelmiszerbiztonságos segítség
 
 
Főoldal
Rólunk
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
GY.I.K.
Linkek
Sitemap
 
 
HACCP Tudta-e...

 

...hogy ki ellenőrizheti a HACCP rendszert?

További információ itt.

Milyen jogszabály írja elő a HACCP bevezetését?

 

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása kötelező 2001. január 1-től az élelmiszer-előállitóknak, majd később 2004-től az élelmiszer-forgalmazóknak is.

A HACCP alkalmazását jelenleg előirja a 178/20026EK, 141/2004. (IX.30) FVM-ESzCsM együttes rend. a 2-1/1969 Magyar Élelmiszerkönyv, 2003.évi LXXXII. törvény az élelmiszerekről.

További vonatkozó jogszabályok listája itt.

Letölthető HACCP vonatkozó jogszabályok:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 178/2002/EK RENDELETE
(2002. január 28.)
az élelmiszerjog általános elveiről és követelményeiről, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság létrehozásáról és az élelmiszerbiztonságra vonatkozó eljárások megállapításáró

 

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV
(Codex Alimentarius Hungaricus)
2-1/1969 számú irányelv

 
 

főoldal |rólunk | kapcsolat | szolgáltatások | gy.i.k. | linkek | sitemap

© copyright 2006-2007 Coalimpex Kft.-Food Expert Team

A FET, FET logo és a website teljes anyaga a Coalimpex Kft. tulajdona.

Google
WWW haccpinfo.atw.hu