HACCP felkészítő - Food Expert Team
főoldal | kapcsolat | sitemap| e-mail
HACCP felkészítés H.A.C.C.P. felkészítés, HACCP rendszer, HACCP system, HACCP oktatás, HACCP felülvizsgálat és minden ami élelmiszerbiztonság- Food Expert Team- Az élelmiszerbiztonságos segítség
 
 
Főoldal
Rólunk
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
GY.I.K.
Linkek
Sitemap
 
 
HACCP Tudta-e...

 

...hogy ki ellenőrizheti a HACCP rendszert?

További információ itt.

Mik a vonatkozó HACCP jogszabályok?

 
  1. 1995.évi XC. Törvény az élelmiszerekről Mód:2003. évi törvény az élelmiszerekről
  2. 1/1996.(I.9.) FM-NM-IKM együttes rendelet (fenti törvény végrehajtásáról)
  3. 15/1989 (IX.7.) KeM rendelet az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról. (Módosítása: 34/1998.( V.22.) IKIM rendelet)
  4. 1/1997.(I.17.) IKIM rendelet az élelmiszer forgalmazás rendjéről.(Módosítása: 47/1997.(IX.10.)IKIM rendelet.)
  5. 4/1997.(I.22.) Kor.rendelet az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről. (Módosításai: 136/1997.(VII.29.) Korm.rendelet, 102/1998.(V.22.) Korm.rendelet.)
  6. 17/1999.(II.10.) FVM-EüM együttes rendelet.Mód:90/2003. (VII.30.) FVM-EszCsM és 141/2004. (IX.30.)FVM-ESzCsM Az élelmiszer előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerhigiéniai feltételeiről.
  7. 25/2000.(VII.26.) GM-FVM együttes rendelet. Az előrecsomagolt iparcikkek és élelmiszerek megengedett tömeg és térfogatértékeiről és azok ellenőrzési módszereiről.
  8. 56/1997.(VIII.14.)FM-IKIM-NM rendelet az élelmiszerek megsemmisítésének feltételeiről.
  9. 40/1995.(IX.16.) FM rendelet a Magyar Élelmiszerkönyv kötelező előírásairól.
  10. MÉ 1-2-18/1993/1998 sz.előírás a HACCP rendszerének bevezetéséről. Mód: 2-1/1969 számú irányelv A Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer és alkalmazásának útmutatója
  11. 3/1969.(V.16.) EüM rendelet. A rovar-és rágcsálóirtószerek, valamint a riasztószerek forgalomba hozataláról és felhasználásáról.
  12. Az Európai Parlament és a Tanács 178/2002/EK rendelete az élelmiszerjog általános elveiről és követelményeiről az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság létrehozásáról és az élelmiszerbiztonságra vonatkozó eljárások megállapításáról

>>>vissza

 
 
   
 

főoldal |rólunk | kapcsolat | szolgáltatások | gy.i.k. | linkek | sitemap

© copyright 2006-2007 Coalimpex Kft.-Food Expert Team

A FET, FET logo és a website teljes anyaga a Coalimpex Kft. tulajdona.

Google
WWW haccpinfo.atw.hu