HACCP felkészítő - Food Expert Team
főoldal | kapcsolat | sitemap| e-mail
HACCP felkészítés H.A.C.C.P. felkészítés, HACCP rendszer, HACCP system, HACCP oktatás, HACCP felülvizsgálat és minden ami élelmiszerbiztonság- Food Expert Team- Az élelmiszerbiztonságos segítség
 
 
Főoldal
Rólunk
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
GY.I.K.
Linkek
Sitemap
 
 
HACCP Tudta-e...

 

...hogy milyen szankciókat alkalmazhatnak a hatóságok HACCP hiányosságok miatt?

További információ itt.

Mik a HACCP alapelvei?

   

A HACCP 7 alapelvből áll

1. veszélyelemzés végzése

2.kritikus szabályozási pontok (CCP) meghatározása

3.kritikus határértékek megállapitása (általában tv.által előirt)

4.A CCP szabályozását felügyelő rendszer felállitása

5.Azon helyesbitő tevékenység meghatározása, amit akkor kell végezni, ha a felügyelet azt jelzi, hogy egy adott CCP nem áll szabályozás alatt.

6.Az igazolásra szolgáló eljárások megállapitása annak megerősitésére, hogy a HACCP rendszer hatékonyan működik.

7. Olyan dokumentáció (Kézikönyv) létrehozása, amely minden eljárást és nyilvántartást tartalmaz ezen alapelvekhez és alkalmazásukhoz.

Az alapelvek arra valóak, hogy a HACCP rendszer bevezetése az előírt szabványoknak megfeleljen. A munkafolyamat szorosan követi az alapelvek által előírtakat.

Mik is a munkafolyamatok?

 
 

főoldal |rólunk | kapcsolat | szolgáltatások | gy.i.k. | linkek | sitemap

© copyright 2006-2007 Coalimpex Kft.-Food Expert Team

A FET, FET logo és a website teljes anyaga a Coalimpex Kft. tulajdona.

Google
WWW haccpinfo.atw.hu