HACCP felkészítő - Food Expert Team
főoldal | kapcsolat | sitemap| e-mail
HACCP felkészítés H.A.C.C.P. felkészítés, HACCP rendszer, HACCP system, HACCP oktatás, HACCP felülvizsgálat és minden ami élelmiszerbiztonság- Food Expert Team- Az élelmiszerbiztonságos segítség
 
 
Főoldal
Rólunk
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
GY.I.K.
Linkek
Sitemap
 
 
HACCP Tudta-e...

 

...hogy milyen szankciókat alkalmazhatnak a hatóságok HACCP hiányosságok miatt?

További információ itt.

Mik a HACCP bevezetésének lépései?

   

A HACCP rendszer bevezetése a következő lépéseken keresztül valósul meg:

  • az egység felmérése
  • munkacsoport összeállitása, leirása
  • a tervezett felhasználás meghatározása
  • a folyamatábra szerkesztése
  • a folyamatábra helyszini megerősitése
  • kritikus szabálozási pontok meghatározása
  • kirtikus határértékek megállapitása
  • felügyelő rendszer felállitása minden CCP-re
  • helyesbitő tevékenységek meghatározása
  • az igazolásra szolgáló eljárások megállapitása
  • nyilvántartás és dokumentáció létrehozása
  • oktatás

Jótanács:
A HACCP rendszert nem elegendő csak megcsináltatni!
Ha már bevezetésre került, alkalmazni és dokumentálni kell! A cég saját érdeke, hogy befektetése megtérüljön.

 
 

főoldal |rólunk | kapcsolat | szolgáltatások | gy.i.k. | linkek | sitemap

© copyright 2006-2007 Coalimpex Kft.-Food Expert Team

A FET, FET logo és a website teljes anyaga a Coalimpex Kft. tulajdona.

Google
WWW haccpinfo.atw.hu