HACCP felkészítő - Food Expert Team
főoldal | kapcsolat | sitemap| e-mail
HACCP felkészítés H.A.C.C.P. felkészítés, HACCP rendszer, HACCP system, HACCP oktatás, HACCP felülvizsgálat és minden ami élelmiszerbiztonság- Food Expert Team- Az élelmiszerbiztonságos segítség
 
 
Főoldal
Rólunk
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
GY.I.K.
Linkek
Sitemap
 
 
HACCP Tudta-e...

 

...hogy a HACCP-t kérhetik öntől, mint beszállítótól?

További információ itt.

Mi a HACCP?

   

A HACCP egy tudományosan megalapozott és módszeres rendszer. Az élelmiszer biztonságáról való gondoskodás érdekében megállapitja a jellemző veszélyeket és kijelöli a szabályozásra vonatkozó intézkedéseket.

A rövidítés jelentése:

Hazard Analysis and Critical Controlling Points
azaz
Veszélelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok

A HACCP egyben eszköz a veszélyek értékelésére és olyan szabályzó rendszer felállitására, amely inkább a megelőzésre összpontosit és elsősorban nem a végtermék ellenőrzésére épül.

A HACCP rendszer az elsődleges (agrár) termeléstől az előállitáson és forgalmazáson át a végső fogyasztásig a teljes élelmiszerlánc valamennyi szakaszában alkalmazandó.

Megvalósitani az emberi egészségre gyakorolt kockázatok tudományos bizonyitékainak figyelembe vételével kell.

Kötelező minden élelmiszerrel kapcsolatos tevékenységet folytató vállalkozásnak.

 

>>>vissza

 

főoldal |rólunk | kapcsolat | szolgáltatások | gy.i.k. | linkek | sitemap

© copyright 2006-2007 Coalimpex Kft.-Food Expert Team

A FET, FET logo és a website teljes anyaga a Coalimpex Kft. tulajdona.

Google
WWW haccpinfo.atw.hu